Her er vi..
Klikk her for kart og reisebeskrivelse!
Ting å gjøre..
Risør Gjestehus er et utmerket utgangspunkt for å utforske Risør og Sørlandet. Regionen tilbyr et vell av severdigheter og aktiviteter. Les mer her!
Aktiv ferie
Vi tilbyr aktiv ferie. Aktiv ferie innebærer overnatting og fiske med teiner under ledelse av lokalkjente. Ta kontakt for mer informasjon.

Kom til Risør Gjestehus!

Risør Gjestehus ligger i et idyllisk og usjenert område, helt nede ved fjorden i Bossvika utenfor Risør. Vi tilbyr overnattingsfasiliteter i frittliggende, komfortable og velutstyrte hytter. Trådløs brebåndstilknytning på fellesområdet.

Vi tilbyr også utleie av båter med opp til 20 hk. påhengsmotorer, samt kanoer. Våre gjester disponerer forøvrig en liten robåt gratis.

Her finner du vakker fjordutsikt, en egen liten badestrand, badebrygger og meget annet. I omgivelsene finner du flotte turområder i vakkert kulturlandskap, med fjorden rett utenfor hyttedøra og blinkende ørretvann oppe i heia.

7 kilometer lenger ute i fjorden ligger Risør sentrum, en av Europas best bevarte trehusbyer, med et rikt kulturtilbud, restauranter, gallerier og butikker. Det er regelmessig bussforbindelse mellom Gjestehuset og Risør sentrum.

Om du søker badeliv,  flotte naturopplevelser, sørlandsidyll, spennende fisketurer, sommer som vinter, eller bare fred og ro, så har vi kanskje akkurat det du søker. Du finner oss på veien mellom E-18 og Risør sentrum. Velkommen til Risør Gjestehus!

Klikk bilder!
Åpning Hytte1 frafjord utsikt Hytte 4